Yoni healing

info@liefdescoach.nl

Yoni healing
* skankriet woord voor vagina

Mijn yoni healing sessie is bedoelt voor elke vrouw die graag (meer) in contact wilt staan met haar yoni, haar prana (levensenergie) en zichzelf. Leer om weer de verbinding te kunnen maken tussen je hart en je yoni.
In je yoni kunnen allerlei trauma’s opgeslagen liggen, van nare seksuele ervaringen, vervelende opmerkingen, strenge opvoeding, afkeurende blikken en noem maar op.
Wanneer je yoni getraumatiseerd is kan je haar moeilijk of niet voelen, soms kan je je hele bekkengebied niet meer voelen, dan ben je geblokkeerd.
Door deze blokkade is het lastig om je vrouwelijk, sensueel of sexy te voelen en vaak heb je ook weinig tot geen zin om te vrijen.

In een yoni healing sessie leer je om vanuit liefde en zachtheid weer contact te maken met je yoni, je leert te luisteren wat ze jou te zeggen heeft.
Deze innerlijke wijsheid helpt je om trauma’s en blokkades liefdevol op te lossen, om dichterbij jezelf te komen, om intuïtief weer sterk te zijn, om je grenzen makkelijk aan te kunnen geven, om je verlangens uit te spreken.
Kortom je komt weer in balans, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik werk in deze sessie met gesprekken, oefeningen, energetisch lichaamswerk, yoni healing massages, en soms met het magische yoni ei. (Een yoni ei dien je vooraf zelf op gevoel uit te kiezen en aan te schaffen, er zijn diverse plekken waar je een yoni ei kunt aanschaffen).

Soms is 1 behandeling genoeg om weer zelf verder te kunnen, en soms is het fijn om het langzaam op te bouwen in meerdere sessies.

Meer informatie, of gewoon even afstemmen? Bel 06-40584185 of mail naar info@liefdescoach.nl

D
uur van de sessie is 3 uur
Kosten: 225 euro.


Liefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.

Media:

Lauren! Bevalt
COSMOgirl vraag advies aan Mayke
Deelnemer in Adam zoekt Eva
Radio10 liefdes adviseuse
NH Dagblad intervieuw
Amsterdam FM
Onevoice Radio
WijNoordHolland Interview