Over Mayke

Ik doe niets liever dan jou weer in contact te brengen met liefde. Je weer verbonden te laten voelen met jezelf. Je bewegen om je open te stellen voor liefde. Want dat heb je nodig. Net als iedereen. En je verdient het.

Je hebt een keuze
Misschien verschuil je je al jaren. Achter de voordeur, of een succesvol imago. Misschien denkt iedereen dat het fantastisch met je gaat. Maar ondertussen voel je je doodongelukkig en eenzaam. Er is geen enkel mens waarmee jij je écht verbonden voelt (zelfs al heb je een partner).

Je denkt dat dit nooit verandert. Dat je gedoemd bent om liefdeloos door het leven te gaan.

Maar je hebt een keuze. Geloof me: want die had ik ook.

Liefdevolle begeleidende hand
Ik heb prachtige ervaringen in de liefde gekend, maar ook de diepste dalen. Dat waren mijn belangrijkste levenslessen, die mij vele inzichten hebben gegeven. Geen enkel boek of studie had me dat kunnen leren.

Na elk dieptepunt maakte ik de bewuste keuze om weer op te krabbelen, en me wederom voor liefde open te stellen.

Jou wil ik mijn liefdevolle begeleidende hand bieden, zodat ook jij de kracht vindt om een keuze vóór liefde te maken.

Opleidingen en cursussen
Naast mijn levenservaring heb ik een goede theoretische achtergrond: ik heb een opleiding tot coaching gevolgd en diverse tantra-cursussen. Tijdens mijn opleiding merkte ik al dat ik mensen met nare seksuele ervaringen (bijvoorbeeld misbruik) kon helpen de ‘macht’ die hen was ontnomen weer terug te winnen. Daardoor konden zij zich sneller dan ze dachten weer openstellen voor liefde.

Coaching, massages en workshops
Mijn ervaring en opleiding combineer ik in mijn praktijk: LiefdesCoach. Ik bied coaching, massages en workshops die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel hebben: jou (weer) liefde laten voelen.

Ik hoop je snel te zien.

Maak een afspraak


Liefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.