Small group massage dagen

info@liefdescoach.nl

Geef je over aan de hemelse tantra wereld waarin je in een veilige warme setting alle vrijheid wordt geboden om binnen jezelf opzoek te gaan naar jouw diepste gevoelens, verlangens en grenzen.

Kenmerkend voor mijn massage dagen: 
* Kleine groepen  * Sfeervolle locatie * Deskundige begeleiding * Altijd uitnodigend tot groei * Warm en liefdevol 

Ik bied drie thema`s deze helpen je om je vrijer te voelen, om makkelijker (weer) van jezelf te houden, een ander echt toe te laten, en om weer eens vanuit je tenen te lachen en plezier te hebben!

*Overgave
Meer handen massage.
De dag begint met een korte meditatie, daarna volgen een aantal oefeningen om zo op een diep niveau elkaar te gaan vertrouwen.
Vertrouwen is de basis bij deze massage, vanuit het vertrouwen wordt je namelijk uitgenodigd om jezelf over te geven aan alle liefdevolle handen die over jouw lijf gaan. Weg uit je hoofd, voorbij eventuele blokkades en heerlijk gaan zweven in totale overgave. Een cadeau aan jezelf!
Datum:
8 juli


*Zelfliefde en geborgenheid 
Tandava massage
Deze workshop beginnen we na een korte voorstel ronde met even lekker stil te worden, naar binnen keren. Contact maken met dat wat in jou leeft, of je nu wat verdriet, eenzaamheid, angst voelt of juist heerlijk in je vel zit, alles is goed en passend bij deze fijne vorm van masseren. Na een demonstratie van de massage ga je in twee tallen aan de slag. Je zult verbaasd zijn over hoe fijn deze massage vorm is, en hoe snel je je vrij, geborgen en geliefd voelt. Je zal zowel een keer gever als ontvanger zijn tijdens de dag.
Data:
9 december

*Guilty pleasure / playful bondage
Een uitdagende speelse workshop waarin je spelenderwijs op onderzoek uitgaat. Dominantie, onderdanigheid, pleasure and pain. Waar ligt jouw grens? Hoe fijn is het bijvoorbeeld om jezelf over te geven? Lachen, spelen ontdekken masseren, kortom een workshop die niet allerdaags is en je direct weer in contact brengt met je speelsheid!
Datum:
2 september

De workshops worden gegeven mits anders vermeld in mijn praktijk in Venhuizen NH
Kosten bedragen 125 euro p.p.
Aanvang is 11:30 start workshop 12:00, einde rond 17:00
Tijdens de workshop is er thee, water, sap en wat lekkers.
max 4-6 personen afhankelijk van de workshop vol = vol 
Stellen en singels zijn welkom

Aanmelden kan via telefoon 06-40584185 of mail: info@liefdescoach.nlLiefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.

Media:

Algemeen Dagblad interview
Lauren! Bevalt
COSMOgirl vraag advies aan Mayke
Deelnemer in Adam zoekt Eva
Radio10 liefdes adviseuse
NH Dagblad intervieuw
Amsterdam FM
Onevoice Radio
WijNoordHolland Interview