Innerlijke rust / Zelf liefde / Energie werk op afstand

Heb je niet de mogelijkheid om te reizen, of vind je het gewoon fijn om lekker in je eigen omgeving te blijven maar voel je wel behoefte aan een liefdevolle coaching / innerlijke rust / zelf liefde / energiewerk sessie? Weet dan dat ik ook per skype, beeldbellen en telefoon sessies aanbied.
Helemaal nu met het Corona virus is deze manier van werken ideaal. Je voelt en ziet het liefdevolle face to face contact dat zo belangrijk is bij dit werk en er is toch geen besmettingsgevaar.

In de loop der jaren heb ik gemerkt dat de magische liefdevolle energie ook op afstand werkt, en dat de sessies zeer diep werken.

Veel voorkomende thema’s:
* Onrustig naar gevoel in buik / maag
* Piekeren
* Eenzaamheid
* Moeilijkheden ondervinden om van jezelf te houden
* Hechtingproblematiek, aantrekken/afstoten, moeilijkheden om een relatie te krijgen of behouden
* Moeilijkheden ondervinden met het uitten van je emoties, of met het omgaan van emoties van anderen.

Hoe werkt een online sessie?
Mijn online sessies zijn uiteraard alleen mogelijk op afspraak.
Jou vraag ik om ervoor te zorgen dat je een ruimte voor jezelf creëert waar je vrijuit kunt spreken en niet gestoord wordt.
Zelf zit ik in mijn tempel met mijn computer of telefoon
Ik zal starten met een kennismakingsgesprekje om er zo achter te komen waar je mee zit, en wat ik voor je kan doen. Meestal is dit na 10-15 minuten duidelijk.
Dan zal ik een voorstel doen, coaching gesprek, geleide meditatie, energie werk op afstand, oefeningen of een combinatie van deze onderdelen en daarna gaan we daarmee aan de slag.
Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur
Het is magisch om te merken hoe snel je zult zakken in jezelf en je steeds en steeds dieper ontspannen zult gaan voelen, en/of inzichten krijgt waardoor je verder kunt met de punten waar je tot nu toe steeds op vast liep.

Je bent van harte welkom.

Afspraak maken of wil je even persoonlijk afstemmen? Bel mij 0640584185 of mail naar info@liefdescoach.nl
Duur: Gemiddeld 1,5 uur
Kosten: 100 euro

Dit zeggen mijn klanten:

‘Nooit geweten dat ik zo ontspannen kon zijn, mijn hoofd is nu gewoon nog steeds stil! Dank je wel.’

‘Mayke, graag wil ik je bedanken voor ons gesprek, ik ben anders gaan kijken naar mijn problemen en begin ineens in te zien dat ik vrij ben om alles te doen zoals ik zelf wil. Bijzonder zeg dat ik dat nu ineens wel echt kan zien!’

‘Wat was dit bijzonder zeg, het leek wel of je gewoon bij mij op de bank zat! Ik kon je handen bijna voelen. Ik heb echt een stuk rust terug gevonden, dank je wel!’

‘Mayke, dank je wel voor de sessies. Ik heb een stuk innerlijke rust gevonden. Het opgejaagde gevoel waar ik jaren mee heb rondgelopen is verdwenen. Ik heb zin in de toekomst! Dank je wel voor de inzichten en de handvatten. Liefs."

‘Lieve Mayke hoe je het doet weet ik niet, maar ik ben je ontzettend dankbaar dat je dwars door mij heen kijkt en mij zo op mijn gemak weet te stellen. Dank je wel voor de fijne sessie zo via mijn computer.’


LiefdesCoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.

Media:

Radio NH intervieuw
Algemeen Dagblad interview
Lauren! Bevalt
COSMOgirl vraag advies aan Mayke
Radio10 liefdes adviseuse
NH Dagblad intervieuw
Amsterdam FM
Onevoice Radio
WijNoordHolland Interview