Blind date

Blinde date is een heerlijke sessie waarin je wordt uitgedaagd om alles los te laten, en al je zintuigen te gebruiken. Na even fijn samen een kopje thee te drinken en grenzen en wensen af te stemmen, krijg je een blinddoek voor. En daarna…. Dat is uit je handen, je mag je mee laten nemen in de wonderlijke tantra wereld. Controle los laten, spelen, voelen, (ver)smelten, verbazen, verlangen, lachen, stromen, genieten alles komt voorbij in deze sessie.

Deze sessie is geschikt voor een ieder die zich vrij voelt om zich over te geven, een klein beetje tantra ervaring is fijn maar hoeft niet perse. Wanneer je je nog niet zo vrij voelt is het beter om eerst een massage de l`Amour sessie te komen ondergaan.

2 uur, kosten 200 euro
3 uur kosten 300 euro

Wil je een afspraak maken, meer informatie of eerst even afstemmen? Bel 06-40584185 of mail mij info@liefdescoach.nlLiefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.

Media:

Radio NH intervieuw
Algemeen Dagblad interview
Lauren! Bevalt
COSMOgirl vraag advies aan Mayke
Radio10 liefdes adviseuse
NH Dagblad intervieuw
Amsterdam FM
Onevoice Radio
WijNoordHolland Interview