Reset sessie

info@liefdescoach.nl

Reset sessie.

Soms zit het even of al een tijd niet mee. Je voelt je misschien op slot zitten of je functioneert maar voor de helft of minder.
Je weet dat er ergens in jou een hele leuke man of vrouw zit maar je komt er niet meer bij.
Je heb misschien een bepaald karakter wat je voorheen erg ver heeft gebracht, maar nu werkt het je tegen. Je hoofd staat op negatief en je kan het niet meer omdraaien. Of je bent hoog sensitief, je hebt altijd voor andere geleefd en bent jezelf kwijt geraakt. Of je bent altijd verlegen en maakt jezelf kleiner als dat je bent.

Ik kijk er zo naar, je lichaam slaat stress op, narigheid dat je is overkomen, boosheid waar je te lang mee gelopen hebt, verdriet, ontevredenheid en nog meer van dat soort negatieve gedoe. En als je dat niet zelf kunt ontladen, zit je op een gegeven moment vol met bagger.

Op, ik kan wel zeggen een unieke geheel eigen wijze help ik je om op te schonen, om even flink te ontbaggeren! Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is je mee te laten nemen. Hoe eigen gereid je ook bent, al heb je je nog nooit overgegeven aan een ander, al weet je niet eens hoe dat moet. Dat maakt niets uit. Ik neem je mee en help je er dwars doorheen.

De sessie wordt doorgaans als zeer intens en bevrijdend ervaren. Life-changing. Zeer powerful.
Bagger eruit en oerkracht en levenslust erin!
Ik zelf zie het als even flink opschonen, en terug naar je eigen leuke vrije zelf.

Ben jij er helemaal klaar mee om je zo negatief, verzuurd, beroerd, of op slot te voelen? 
En ben je er aan toe om weer positief te zijn, om weer te lachen, om weer liefde te voelen? Wil jij weer 100% krachtig en levendig zijn?

Neem dan contact met mij op.
info@liefdescoach.nl of bel 06-40584185

Kosten:
2 uur sessie 200 euro
3 uur sessie 300 euro

TIP: Van deze sessie heb ik een te gekke workshop gemaakt, The Wild One Ook daar ben je van harte welkom.Reacties van mijn klanten:

'Echt super, nog bedankt!!! Van het weekend was ik helemaal relaxt en vandaag heb ik het meteen zelf toegepast in mijn groepen. Lekker geschreeuwd en dieper ademgehaald. Niet meer wiebelen en giebelen maar lekker mezelf.
Stapje voor stapje toch wat minder onzeker en verlegen. Echt super!’

‘O Mayke i never had a session like this in my life!'

'Mayke, ik heb geen idee wat er allemaal is gebeurd, ik begrijp er echt helemaal niets van, maar wauw! Dank je wel!`

`Dank je wel lieve Mayke. Ik wist even echt niet meer waar ik heen moest, ik had al zoveel sessie ondergaan maar niets raakte mij echt. Niemand kreeg mij mee. Wat heerlijk dat ik nu wel over die enorme drempel heen ben. Ik voel mij weer mijzelf. Ik ben heel blij!`

`I am so fucking happy!! Thank yo 1000 times`


Liefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.

Media:

Radio NH intervieuw
Algemeen Dagblad interview
Lauren! Bevalt
COSMOgirl vraag advies aan Mayke
Radio10 liefdes adviseuse
NH Dagblad intervieuw
Amsterdam FM
Onevoice Radio
WijNoordHolland Interview