Relatie Boost


Relatie boost

Zijn jullie opzoek naar inspiratie om uit een dip te komen?
Is jullie slaapkamer niet meer de ruimte waar "all the magic happens"?
Of willen jullie leren om samen elkaar op een tantrische manier lief te gaan hebben?

In mijn sfeervolle praktijk verzorg ik prive sessies en trainingen voor stellen, waarin jullie op een bijzonder liefdevolle manier weer geïnspireerd zullen worden om opnieuw de liefde voor elkaar te voelen.

Mijn sessies zijn maatwerk, ik start altijd met een gesprek en van daaruit gaan we aan de slag met oefeningen, tantrisch lichaamswerk, ademwerk, meditatie en alles wat jullie met jezelf en elkaar terug in verbinding brengt.

Een sessie van 3 uur kost 225 euro.
Een sessie van 4 uur kost 300 euro.

Terugkoppelingen van mijn klanten:

‘Het is zo fijn om af en toe zelf of als koppel (in dit geval) geholpen te worden door een ander i.p.v alles zelf proberen te fixen. Dan ben ik heel blij dat we in dit geval bij jou zijn uitgekomen! :-)’


‘Hoi Mayke,
Nou vanavond was het zover
Mijn kantoor ingericht als massage huussie en gáán.
Voor een eerste keer ging het best goed. Mijn vriend heeft ontvangen en er van genoten
Sinds we samen bij jou zijn geweest heb ik weer vertrouwen dat het goed komt met onze relatie ( en wordt ik niet meer snachts huilend wakker ) voelen en weten dat mijn vriend bereid is om aandacht liefde en energie in onze relatie te steken heeft mij heel goed gedaan heel héél veel dank lieve Mayke'


'Het is ineens alweer een week geleden dat we bij je waren! Ik voelde dat ik even mijn dankbaarheid wilde uiten. We hebben de sessie beiden als heel prettig ervaren. We voelden ons beiden heel snel op ons gemak en het was ten eerste heel prettig om even zo te praten over intimiteit. Je stelde de juiste vragen en er zat ook een goede balans in. De massage heeft ons weer een goede ingang gegeven om de intimiteit te ontdekken en er lol in te hebben. Volgens mij stond er ook zoiets op je website dat het niet zwaar hoeft te zijn en dat is precies hoe het voelt! Alsof het onderwerp en de ervaring van intimiteit en sexualiteit weer licht, vrij en happy is geworden.
Mijn vriend was ook zeer te spreken na afloop en ik zie ook een verandering in zijn benadering en denkwijze.’


Voor meer informatie bel of app 06-40584185 of mail mij info@liefdescoach.nlLiefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.