Tantric healing

De meest belangrijke energie zó weer laten stromen.


Herken je jezelf hierin?

* Je voelt je uit balans
* Je staat niet meer in contact met je gevoel, je bent verdoofd. Of je gevoel lijkt juist wel overspannen en reageert buiten proporties.
* Ergens weet je gerust wel dat er kracht in jou zit, maar je kan er niet bijkomen.
* Écht intiem zijn en emoties delen vind je lastig
* Je hebt weinig zin in seks of je hebt wel zin in seks maar je hebt geen zin om je met de ander te verbinden (of dit lukt je gewoon weg niet)
* Van jezelf houden is je niet aangeleerd, je bent vaak streng en hard voor jezelf
*Jezelf zijn, en dit aan andere laten zien vind je moeilijk (of eng)
*Je zit steeds in je hoofd, deze staat nooit stil
*Als je alleen bent voel je vaak een zurend gevoel in je maag gebied
* Bij de vraag wanneer was je voor het laatst echt even helemaal zen en ontspannen moet je veel te lang nadenken.
*Je voelt je eenzaam of zelfs depressief en praat hier nooit of erg moeizaam over.
*Je verlangt ernaar om eens in overgave te zijn maar bent er eigenlijk wel van overtuigd dat jij dat niet kan bereiken.
*Je bent H.S. en denkt dat het je lot is om alle gevoelens van iedereen over te nemen. Je blijft maar weg van groepen mensen, en je HS is meer een last als een fijne toevoeging aan je leven.


Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in de magische wereld van de tantric healing.

Laat mij je helpen, in een tantric healing sessie laat ik jouw meest belangrijke energie zó weer stromen.

Over mij:
Als sensitief persoon voelde ik de eerste keer dat ik met tantra in aanmerking kwam direct aan dat dit voor mij de weg was. In eerste instantie om mijzelf te helen, om er daarna mijn beroep van te maken. Ik was al werkzaam als liefdescoach, hielp om mensen (weer) van zich zelf te laten houden, en levens / seksuele energie (weer) te laten stromen. Tantra lost blokkades op. Magisch hoe dit werkt. Ik zie tantra ook als een stuk persoonlijke ontwikkeling op hoog & zuiver niveau.

Tijdens mijn werk gebruik ik mijn ingebouwde voelsprieten, en weet daarmee blokkades op te sporen. Tantra is voor mij zoveel meer als alleen masseren, het is de weg naar overgave, mediteren, niet meer malen in je hoofd, het brengt je naar binnen, daar waar alles goed is, waar je uitkomt bij je eigen innerlijke rust en je eigen innerlijke wijsheid. Als je daarmee in contact bent is je leven weer in balans, kan je ‘problemen’ veel makkelijker overzien en oplossen en voel je je gelukkig.


Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

2 uur tantric healing sessie € 150,-
3 uur tantric healing sessie € 225,-
4 uur tantric healing sessie € 300.-Dit zeggen mijn klanten:

‘Zo eindelijk thuis na 2 verkeerde afslagen (lol) ik geloof dat ik een beetje Zen ben. Ik vond t echt zoooo fijn. Dit smaakt naar meer. Je bent ook heel liefdevol met stukje humor. Dat was voor mij al heel fijn. Voelde me heel snel op m’n gemak. Heb er de hele terugreis aan gedacht. Wat ik toch eigenlijk veel mis. Wil snel weer een afspraak. Bedankt lieve Mayke, je bent een engel'


'Goedemorgen lieve Mayke,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de sessie die wij afgelopen woensdag hadden. Ik was redelijk gespannen maar dat was snel weg toen ik binnen was. Er hangt een fijne energie en sfeer. Door mijn “verdedigingsmodus” waar ik me van bewust ben was het voor mij in het begin lastig mee te gaan met jouw energie.
Pas toen ik mezelf kon toestaan te verstrengelen met jouw energie kon ik het ook beter voelen en beleven.
Ik dank je ook voor deze kans die je mij hebt gegeven mijn “schild” te kunnen afleggen.
Het heeft mij een bevrijdend gevoel gegeven en ik sta nu ook meer open voor mezelf en anderen.
Dank je ook voor het mogen ervaren van jouw liefde en het aan jou mogen geven van mijn liefde’

‘Lieve Mayke
De afgelopen tijd ben ik heel erg tegen het gemis van geborgenheid aangelopen. De hunkering hiernaar heeft altijd plaats gevonden in mij maar nog nooit zo sterk als nu! Ik zou graag iemand willen aantrekken om te koesteren en vasthouden. Geborgenheid van mens tot mens. Dit verlangen in mij was zo sterk en overweldigend dat ik besloot hier iets mee te doen. Mijn gevoel zei dat ik bij jou moest aankloppen.
Tijdens de tantra sessies heb je mij geraakt en is er in korte tijd veel losgekomen. Mijn verdriet voor het kleine jongetje in mij die geen koestering kende. Mijn wantrouwen tegenover vrouwen. Het kwam ineens allemaal omhoog borrelen. Het was hard werken en rauw om in contact te staan met deze stukken. Goed werk ook want er kwam veel los. In mijn verbeelding zag ik ineens een groot witte laken met daarachter veel warmte en licht. Alsof ik ergens aankwam. Een plek waar ik kon toelaten dat iemand echt om mij geeft. Heel fijn. Nog een paar sessies en ik voel me klaar om mijn eigen vrouw aan te trekken.
Veel dank voor jouw bijzondere begeleiding.
Liefs’

‘Ik ben blij
Blij dat iemand verhinderd was
Blij dat ik de vraag gesteld heb
Blij dat ik mocht komen
Blij met jouw begrip en inzicht
Blij met je hulp al was het deze keer niet lief
Blij met je liefde
Blij uitgebreid met mijn vrouw gepraat te hebben
Als je het nog niet begrepen hebt IKBENBLIJ!’

‘Lieve Mayke,
Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij jou een sessie heb gedaan. Vanmorgen weer tantra sessie gedaan met vriendin. Angst is gelukkig door jou sessie weggevallen. Het was even trekken maar je wist precies wat ik nodig had om weer terug in mijn gevoel te komen.
Ik wil jou daar heel erg voor bedanken en ook dat ik zo snel terechtkon.
Je hebt een supergave waar je mensen zo goed mee kan helpen. Zo ontzettend mooi is dat en ook dankbaar werk.
Ik ga nu weer verder aan mijn toekomst bouwen en mooie nieuwe mensen ontmoeten.’

‘Hey Mayke,
Ik ben heel blij dat ik jou heb ontmoet. De behandeling die je gaf vond ik superfijn. Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling. Ik praat elke avond met het innerlijke kind en denk ook aan mijn ademhaling. Als ik dat heb gedaan dan val ik heerlijk in slaap. Je bent een topper!!!’

‘Dag Mayke,
Bedankt voor de sessie. Je bent een heel mooi mens. Ik vond het een hele bijzondere ervaring gisteren en bedankt voor de manier waarop je mij vertrouwen gaf en hoe je met mijn lichaam en energie bezig was.’

‘Goedeavond lieve Mayke,
Ik wil je toch nog even bedanken en laten weten dat ik ontzettend genoten heb (en nog steeds) van onze sessie samen. Ik kijk nog steeds vol verbazing en verwondering terug op de sessie, ik heb deze intense gevoelens niet eerder ervaren.
Ik ga druk sparen om weer zo een fantastische Tantra healing bij jou te mogen ervaren.
Tot spoedig'


'Goedenavond Mayke,
Ik wil je bedanken voor de heerlijke massage en het fijne gesprek gisteren. Ik heb nog veel gedacht aan wat jij zei. Heeft echt mijn ogen geopend. En gister en vandaag meteen in werking gezet en gemerkt dat dit mij meer rust geeft. Meer rust in het samen zijn met mijn zoon en ook in de momenten die ik even voor mij zelf heb. Ben je bijzonder dankbaar dat ook dit bij jou besproken kan worden. Je bent een prachtig mooi mens’

‘Nog steeds ben ik langzaam bezig uit mijn warme roes te klimmen.
Ik heb zoveel aan ons gesprek gehad, ik hou van je wijze kijk op mijn ontboezemingen, onze interactie, je heerlijke relativering op het moment dat het wat zwaar lijkt te worden, omlijst met je pittige humor. En dan opvolgend de verstilling, berusting, verdieping en bekoring met de aansluitende sessie maakt alles zo compleet... ik ben je ontzettend dankbaar dat ik met jouw hulp een nieuwe deur naar mijzelf kon openen!’

‘Lieve Mayke,
Wat er met mij nu gaande is kan ik eigenlijk niet beschrijven, ik was net spontaan in de stoel in slaap gevallen, wordt wakker en zit te overpeinzen hoe deze dag is geweest.
Ik begon deze dag zo te vertalen: Na het opstarten van de beklimmingen van mijn problemen kom ik vanzelf in de vallei van rust en liefde, liefde die jij mij vandaag hebt laten voelen.
Ik kan het zo het beste samenvatten:
Bij mijn geboorte kreeg ik een boek zonder pagina's Nu zoveel jaren later is mijn boek gevuld met donkere en ook met lichte pagina's: Mayke als ik dit mag aanvullen met mijn pagina van vandaag, Hij geeft licht, dank je Mayke voor deze liefdevolle dag.’


‘Het voelde echt heel fijn en het is fijn om te werken aan zelf genezing op een heel andere manier dan therapie.
Ik kijk uit naar de volgende massage’

‘Ik heb zelden zo lekker en lang geslapen na jou massage.
En dat wil wat zeggen voor iemand met een slaapstoornis!’

‘Dank je wel voor de heerlijke sessie, ik wist niet dat ik mij zó ontspannen kon voelen.’

‘Wauw, fenomenaal!’

‘Nogmaals bedankt voor de heerlijke massage en zelfvertrouwen dat je mij gaf!
Ik ga zeker je wijze leerstoffen waarderend toepassen!’

‘Ik ben nog diep onder de indruk van de geweldige sessie! Je hebt de lente in mijn leven gebracht en me even helemaal van deze wereld laten zweven. Dankjewel!!
Daarnaast heb ik genoten van ons gesprek en je warmte, openheid, vertrouwen en humor.
Heerlijk om de rust en tegelijk de energie te voelen en dat ik die nog zo bewust ben. Ik vind je aandacht in woord en handeling heel bijzonder en mooi.’
Liefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.