Sensual me

| Sensual me | Koppels en gelegenheidsstellen | Venhuizen NH

Nieuwsgierig naar de tantra god of godin in jezelf?

Op deze dag wordt je uitgenodigd om jezelf over te geven aan de magie van tantra.
Door de fijne opbouw is deze dag geschikt voor zowel de doorgewinterde tantra liefhebber als voor beginners. Zelfs als je nog geen ervaring hebt zal je je helemaal thuis voelen in de fijne ruimte en sfeer die we deze dag met zijn allen creëren.

Sinds 2012 ben ik (Mayke Laan), erin gespecialiseerd om mensen achter hun eventuele muurtje weg te halen, en op helende en soms humoristische wijze snel weer in verbinding te brengen met zichzelf, de liefde en alle fijne stilte en bruis die er in je lichaam te vinden is.

Deze dag staat in het teken van helende intimiteit, spelen en jezelf een of meerdere levels op te tillen naar een puur en zuiver Tantrisch niveau. Heel belangrijk en zo fijn is het om vanuit je lichaam op natuurlijke wijze weer je eigen natuurlijke sensuele energie te gaan opzoeken, en dan een duidelijke ja te voelen om in contact te staan met je (gelegenheids) partner. Dus geen geacteer, geen toneel spel. Alles is echt, je gaat werkelijke pure sensuele energie opzoeken en voelen.
Vanuit dit niveau ga je jouw partner op een zeer bijzondere wijze masseren. Geloof mij, die aanbid je daarna voor de rest van zijn of haar leven! 

Een mooie diepe connectie van hart tot hart, sensualiteit op een manier die jullie misschien samen nog niet eerder zo hebben gevoeld, met veel zachtheid, speelsheid, tikkeltje plagen, humor en respect.

Een dag waarop je zowel in stilte bent, tot diepe overgave komt, (helende) sensualiteit voelt én enorm zult lachen.

Prachtige verdieping voor jullie als stel, en voor jou als eigen persoon.

Net zoals bij al mijn andere workshops en sessies werk je altijd met jouw persoonlijke grens, en is er de groepgrens. Deze workshop bied je als je dat wilt de ruimte om van witte tantra over te gaan naar rode tantra.

Ik werk deze dag met een kleine groep dus bij interesse is het wijs om je snel aan te melden via:
Mail info@liefdescoach.nl telefoon: 06-40584185

Nieuwe datum binnenkort bekend 
10:00 tot 16:00
Locatie: Liefdestempel te Venhuizen
Kosten: 100 pp


Liefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.

Media:

Radio NH intervieuw
Algemeen Dagblad interview
Lauren! Bevalt
COSMOgirl vraag advies aan Mayke
Radio10 liefdes adviseuse
NH Dagblad intervieuw
Amsterdam FM
Onevoice Radio
WijNoordHolland Interview